Drikkevandsautomater giver bedre venteværelser

Drikkevandsautomat

Det er de færreste personer, der bryder sig om at vente, og derfor er venteværelser eller venteområder som eksempelvis foran receptionen ofte et af de steder i virksomheden, som er nedprioriteret. Kunderne i venteværelset skal helst sidde der så kort tid som muligt, men desværre kan en kunde hurtigt komme til at vente i lang tid ved eksempelvis forsinkelser. I denne ventetid – kort som lang – danner kunden de første indtryk af din virksomhed, og derfor bør du prioritere venteværelset, så de potentielle kunder får et godt førstehåndsindtryk af virksomheden. Det kan du eksempelvis gøre ved at få opsat en budskabsrig drikkevandsautomat, som både gør ventetiden mere bekvem for kunden og får din virksomhed til at fremstå i et mere positivt lys.

En drikkevandsautomat med et budskab

Det er naturligvis behageligt for din kunde at kunne få et glas nedkølet kildevand.  Drikkevandsautomaten har dog større budskaber end dette, hvis du vælger en drikkevandsautomat fra Water for Life, som leverer drikkevandsautomater med et klart fokus på miljø, sundhed og socialt ansvar. Som indehaver af en af disse drikkevandsautomater er din virksomhed også med til at fokusere på disse vigtige budskaber, som drikkevandsautomaten sender til dine kunder.

Din drikkevandsautomat har fokus på miljøet på flere måder:

  • Kildevandet bliver transporteret fra nærtliggende kilder som eksempelvis fra Norge for at mindske CO2-udslippet i forbindelse med transport.
  • Kildevandet leveres i miljørigtige kartoner.
  • Kildevandet kan tappes i nedbrydelige vandbægre eller i glasflasker, så der ikke bruges massevis af engangsplastikglas, som belaster miljøet.
  • Drikkevandsautomaten har et lavt strømforbrug.

Din drikkevandsautomat har også fokus på sundhed:

  • De miljørigtige kartoner er hygiejniske, idet det er muligt at føre vandet fra kilden til kartonen uden andre mellemled.
  • De tilhørende glasflasker og de nedbrydelige glasbægre er kemikaliefrie, så dine medarbejdere såvel som dine kunder ikke bliver eksponeret for de kemikalier, som typisk findes i almindelige plastflasker.
  • Indtaget af vand stiger typisk, når der er opsat en drikkevandsautomat et strategisk godt sted. Det mindsker dehydrering samt gør drikkevandet til det lette valg frem for at drikke eksempelvis sodavand eller juice.

Din drikkevandsautomat afspejler også social ansvarlighed:

  • Rent drikkevand er nødvendigt for menneskers overlevelse, men mange lande kæmper desværre stadig med manglende adgang til rent drikkevand. Du er heldigvis med til at bidrage til rent drikkevand, når du anskaffer dig en drikkevandsautomat fra en leverandør, som tager socialt ansvar, hvor 10% af deres licensindtægter går til at udvikle teknologi til at skaffe rent drikkevand på global plan.

Sådan får du fat i den rigtige drikkevandsautomat

Det er desværre ikke alle drikkevandsautomater, som er udviklet med så gode formål, så du bør udvælge din kommende drikkevandsautomat nøje. Det er heldigvis muligt at finde en leverandør, som både tilbyder udlejning og køb af denne budskabsrige drikkevandsautomat, så din virksomhed kan vise omverdenen, at I arbejder efter gode værdier.

 

Water For Life

Strandvejen 124

2900 Hellerup

49 70 44 70

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*