Fordelene ved et enkelt bookingsystem

Kalender

I mange servicebrancher er der behov for tidsbestillinger, og i bestillingssituationer med upraktiske telefontider samt langsom svartid over Facebook og mail kan det føre til, at en potentiel kunde vælger en anden udbyder af servicen. For at undgå dette problem, bør du uanset branche investere i et enkelt og tilgængeligt bookingsystem, som er altafgørende for, om potentielle kunder rent faktisk får booket en tid hos dig. Et enkelt bookingsystem har nemlig så mange fordele, at det med stor sandsynlighed vil øge dit kundekartotek. Læs med her, hvis du vil se hvilke fordele, et enkelt bookingsystem kan gøre for dig og dit firma.

En overskuelig kalender – både for dig og dine kunder

Et enkelt bookingsystem vil kun give dine kunder mulighed for at booke tider i dit firmas åbningstider. Her kan du redigere kalenderen, hvis der er ændrede åbningstider eller ekstra lukkedage, så der ikke pludseligt er booket en tid på en dag, hvor dit firma ikke er åbent. Det vil samtidigt være muligt at se de nuværende bookinger samt de ledige tider, hvor andre kunder har mulighed for at booke sig ind. Denne overskuelige kalender er derfor en fordel for både dig selv og dine kunder, da I begge med kun få klik kan se den opdaterede kalender. Der vil desuden blive tilsendt en bekræftelsen på mail til din kunde, når der er booket en tid.

Notering af særlige ydelser

En kundes besøg varierer tidsmæssigt alt efter kundens ønsker og behov. For at kunne sætte en vejledende tidshorisont for besøget er det en fordel, når dine kunder har mulighed for at notere ønsker om særlige ydelser, når bookingen foretages. På den måde har du som eksempelvis massør mulighed for planlægge den bedste type af massage, når bestillingen foregår gennem det detaljerede online booking system til en massør, så du allerede på forhånd ved, hvad din kunde ønsker. Ingen kommentarer bliver glemt, når alt er samlet i bookingsystemet. Således er det også muligt at fastsætte en realistisk tidshorisont i forhold til ankomst af næste kunde, så der hverken sker forsinkelser eller er for lang tid imellem hver kunde.

Automatisk udsendelse af påmindelser

Aftaler kan til tider blive glemt, og det er især et problem for dig, som har afsat tid og sagt nej til andre kunder for i stedet at have tid til den oprindelige kunde. Af den grund er det med det enkle bookingsystem muligt, at der automatisk bliver sendt påmindelser om den bookede tid. Den automatiske påmindelse er således en fordel for din kunde, så tiden huskes, samtidigt med at du slipper for at spilde tiden på glemte aftaler.

Et lettilgængeligt bookingsystem

Bookingsystemet skal være lettilgængeligt før du og dine kunder kan nyde godt af bookingsystemets mange fordele. Her er det en stor fordel at vælge et enkelt og tidsbesparende bookingsystem, som dine kunder har adgang til både via hjemmesiden og via Facebook.

 

Bookidd

Wilders plads 11b

1403 København K

71 26 13 37

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*