Gode råd til din snerydning

Snerydning

Når vinteren er over os, er der sne i vente. Det er aldrig helt til at vide, hvornår det kommer, men når det sner i vinterens løb, er det vigtigt, at du kommer i gang med sneskovlen og sørger for at holde området omkring din ejendom rent og ryddeligt. Det er lovpligtigt at holde arealerne omkring din ejendom ryddet for sne, så de er sikre at færdes på, og du kan i princippet få en bøde eller en sag på halsen, hvis en person falder og kommer til skade, fordi du ikke har sørget for at fjerne sne og salte stier og fortov.

Derfor er det vigtigt, at du holder udearealerne omkring din ejendom ryddet for is og sne, og bruger grus eller salt i frostvejr til at sikre, at det ikke er glat at gå på. Her får du et par gode råd til effektiv snerydning og sikring af dine udendørsarealer mod is og frost.

Brug saltlage frem for salt

Når du salter for at sikre dig mod glatte fliser og fortov, kan det hurtigt løbe op. Du når at bruge så meget salt, at det næsten er til at blive ruineret af. Derfor kan det være en god idé at bruge saltlage i stedet for løst salt. Effekten er den samme, men saltforbruget er væsentligt mindre. Det vil sige, at din saltbeholdning holder længere. Lav en blanding med 4 dele lunkent vand mod 1 del salt, rør rundt og fordel det rundt på udearealerne omkring din ejendom.

Brug olie på sneskovlen

Skal du fjerne tøsne, kan det godt sætte sig fast på skovlen. Her kan det hjælpe, hvis du gnider lidt olie på sneskovlen, så sneen ikke klæber fast til den.

Skovl sneen ud til siden

Er der tale om store mængder af sne, bør du skovlen sneen i en bunke langs med fortovet. På den måde er det ikke i vejen for biler eller cyklister. Du bør bare huske at lave passage ved indgange og nær postkasser og skraldespande, så folk let kan komme til disse steder.

Bred sneskovl

Du bør altid vælge en bred skovl, der samtidig ikke er for tung til at skovle sne med. Det gør den nemmere at bruge, da du kan skovle en større mængde sne ad gangen. Det er bedst at vælge en sneskovl lavet af plastik eller krydsfiner, da den er robust, men ikke føles tung eller uhåndterlig.

Skovl sne regelmæssigt

Nyfalden sne er den nemmeste sne at fjerne. Lader du sneen ligge for længe, kan det være ret hårdt arbejde at skovle den væk, og ofte kan det være nødvendigt at ty til en haveskovl eller andet værktøj, du kan hakke den hårde sne løs med.

Snerydning kan være tidskrævende arbejde, og har du en større ejendom, kan det være en idé at benytte professionel snerydning for at sikre, at fortovsarealerne omkring ejendommen altid er ryddet for sne og is. Du kan nemt finde professionel snerydning i København, der kan sikre dine udendørsarealer om vinteren og i frostvejr.

Sneuniverset
Bjerringbrovej 46
2610 Rødovre
38 71 17 00

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*