Sådan øger du salget gennem LinkedIn

Øget salg LinkedIn kursus

LinkedIn er Facebooks svar på erhvervslivets sociale platform. Her kan du få overblik over dine erhvervsmæssige kontakter samt, du kan promovere dig selv og din virksomhed for at vise hvilke kvalifikationer og kompetencer, som netop du kan tilbyde. Dette er relevant under jobsøgning samt i forbindelse med søgning efter nye medarbejdere til din virksomhed. Desuden er LinkedIn den perfekte platform til at bevare kontakten med tidligere og nuværende kollegaer og følge med i hinandens karriere.

Lær om LinkedIns mange funktioner

LinkedIn har således mange funktioner, men det kræver, at du er i stand til at udnytte platformens mange muligheder, hvis du vil få et afkast ud af din tidsmæssige investering i LinkedIn. Det er heldigvis muligt at finde virksomheder, som tilbyder et professionelt LinkedIn kursus, hvor du og dine kollegaer kan forstå og lære, hvordan det er muligt at udnytte LinkedIns funktioner med henblik på at øge virksomhedens salg.

Sådan forbereder du dig til et kursus i LinkedIn

Kurser i håndtering af LinkedIn findes på forskellige niveauer. Brugen af LinkedIn varierer samtidigt fra virksomhed til virksomhed samt individuelt imellem medarbejderne, og af den grund er det en god idé at starte med et indledende kursus for at sikre, at alle medarbejdere får samme udgangspunkt. Her er det eksempelvis oplagt at få en times gratis session om LinkedIn til at introducere dine medarbejdere til platformen. Til introduktionen af LinkedIn kan alle uanset teknologiske niveau være med. Det er en fordel, hvis dine medarbejdere allerede har oprettet en profil på LinkedIn, men oprettelsen af en profil kan også gøres i forbindelse med sessionen, hvor eksperterne i LinkedIn hurtigt kan få opsat en profil til alle medarbejdere i virksomheden.

LinkedIn-kursus på højere niveau

Efter en succesfuld introduktion til LinkedIn er dine medarbejdere nu klar til et kursus i LinkedIn på højere niveau. Kurset kan målrettes i forhold til forskellige områder alt efter dit virksomheds arbejdsområde. Her vælger mange virksomheder at få et professionelt kursus i salg og mødebooking, der kan effektivisere arbejdsgange samt øge virksomhedens salg. Til dette kursus vil der være yderligere hjælp til at lave en god og professionel profil – både for hver enkelt medarbejder samt for virksomhedsprofilen. Der vil blive forklaret, hvordan søgeordsoptimering og mødebooking kan effektivisere arbejdsgangene, så det bliver lettere at finde nye medarbejdere såvel som nye kunder. Muligheden for at lave grupper introduceres også, hvor der er et stort fokus på formidling og kommunikation, så virksomheden afspejler de ønskede værdier.

Kom på LinkedIn hurtigst muligt

Din virksomhed og dine medarbejdere kan hurtigt og let komme på LinkedIn ved at kontakte det dygtige rekrutteringsbureau, som tilbyder kurser i LinkedIn rundt i hele landet, så du kan øge salget samt rekruttere de bedst mulige medarbejdere til din virksomhed.

Jemac Kommunikation ApS
Virkensbjerget 64
5250 Odense SV
21 28 34 09

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*