Hvad er fordelene ved rulleporte?

Dørproducent

Hvis man til dagligt driver en forretning, hvor ens medarbejdere har med fødevarer at gøre, så kan det være fordelagtigt at have gode kølerum, som fungerer gnidningsfrit. Rigtig mange tænker ikke over det, men en god dør til et kølerum kan gøre en verden til forskel. Som fødevarevirksomhed kan man kan både spare tid og penge, hvis ens døre er velfungerende. Hvorfor? Det forklarer vi nedenfor. Der findes adskillige dørproducenter i København, som kan levere skræddersyede løsninger til netop dine behov. Så tøv endelig ikke med at ringe til en af dem, og forhør dig om dine muligheder. Held og lykke!

Nye løsninger til dine behov

Moderne dørproducenter kan levere adskillige løsninger og dække forskellige slags behov. De fleste forbinder kun en slags dør med kølerum – men sådan hænger det i virkeligheden ikke sammen. Der findes rigtig mange forskellige døre, og det bør man tage med i beregningen, hvis man overvejer at få et velfungerende kølerum. Rulleporte er noget, som de fleste ikke tænker over, når man skal have installeret en ny dør. Der er rigtig mange fordele ved at få installeret en rulleport. Man kan spare både penge, tid og plads. Rullemekanismen gør for det første, at man sparer utrolig meget plads. De kan bruges i både kolde og varme miljøer, og samtidig skal man ikke bøvle med at åbne og lukke dem. Processen er ligetil og derfor skal den enkelte medarbejdere ikke bruge tid eller energi på at åbne og lukke portene. Lukkemekanismen er god og tæt, og derfor skal man ikke være i tvivl om at den ønskede temperatur bevares, når den åbnes og lukkes. Hvis temperaturen kan holdes på et stabilt niveau, så skal man heller ikke frygte at få store bøder af arbejdstilsynet. På den lange bane er der altså rigtig mange penge at spare ved at vælge en rulleport.

Tag en rådgivende samtale

Flere og flere dørproducenter tilbyder gratis konsultation, hvis man ringer og forhører sig om deres produkter. Du behøver ikke at have en klar idé om hvad du skal have, da de har den fornødne ekspertviden til at fortælle dig præcist, hvad du skal bruge i din virksomhed. Det er også en mulighed at få en rådgiver ud til din fødevarevirksomhed, så han kan tilbyde mål, idéer og priser til dit nye kølerum. Hvadenten du har tænkt dig at få installeret en rulleport, en ståldør eller skydedør, så kan det være fordelagtigt først at ringe til en specialiseret virksomhed, og forhøre dig om mulighederne. Held og lykke.

 

DAN-doors A/S

Industrivej 19

8660 Skanderborg

87 93 87 00

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*