Fordelene ved at købe en brugt bil

Fordelene ved en brugt bil

Hvis man har besluttet sig for, at man vil købe en bil, så kan der være op til flere gode grunde til at vælge en brugt model. Rigtig mange vælger, uden at tænke over konsekvenserne, at købe en helt ny bil hos en autoforhandler. I langt de fleste tilfælde er dette ikke en god løsning, hverken for din pengepung, miljøet eller bilens værdi. Derfor bør du tage kontakt til, eller besøge, en bilforhandler, og forhøre dig om dine muligheder, når du skal ud og anskaffe dig en bil. Bilforhandlere i Roskilde er kendte for at sælge mange forskellige biler i forskellige prisklasser og aldre, og derfor kan du med fordel besøge en af dem allerede i dag. Nedenfor giver vi dig tre fordele der kan være ved, at købe en lettere brugt bil.


Pris, miljø og værdi

Først og fremmest er prisen en vigtig faktor for de fleste, når de skal ud og købe en bil. Især i Danmark, hvor priserne på biler er enormt høje i forvejen. Det er værd at vide, at prisen på en helt ny bil dykker i det øjeblik, hvor man får udleveret nøglerne til den. Lige så snart du har skrevet under på købspapirerne, vil der i langt de fleste tilfælde kunne skæres 30-40 tusind kroner af bilens fulde værdi. Derfor kan det være en fordel for din økonomi, hvis du vælger at købe en bil, som er 2-3 år gammel. På denne måde kan du spare rigtig mange penge, og værdien på bilen vil ikke falde yderligere de næste mange år. Hvis man vælger at købe en bil, der blot er 2-3 år gammel, så kan man være sikker på, at den er næsten så god som ny. Især hvis den tidligere ejer har passet godt på den, så vil der i langt de fleste tilfælde ikke være den store forskel mellem en helt ny bil, og en bil, der har været ude og køre i ca. 2-3 år. Derfor bør du altid undersøge, hvem bilens tidligere ejer har været, og hvor langt den har kørt. Der vil naturligvis være stor forskel på bilens tilstand i forhold til, hvad den har været brugt til og ikke mindst af hvem. Fx vil det altid være fordelagtigt for dig, hvis bilen ikke har kørt så langt, og hvis personen, der har kørt den er lidt ældre. Ofte vil disse bilister være bedre til at passe på bilen end yngre bilister, der lige har fået et kørekort. Du kan finde et hav af brugte biler i Køge, så hvis du bor i nærheden kan du med fordel kontakte en forhandler og tage et kig forbi denne. Held og lykke med biljagten.

 

Tumlinghøj Auto ApS

Salløvvej 2

4621 Gadstrup

20 28 51 21

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*