Typer af øjenoperationer

øjenoperationer

Langsynethed, nærsynethed, bygningsfejl og grå stær er nogle af de øjensygdomme og øjenproblemer, som mange danskere lider af. Gennem udviklingen af teknologier er det i dag i høj grad muligt at diagnosticere og behandle øjensygdomme og øjenproblemer gennem forskellige øjenoperationer, så du kan få dit fulde syn tilbage. Udvalget af øjenoperationer varierer mellem de forskellige hospitaler og øjenlæger, men det er eksempelvis muligt at finde en erfaren øjenkirurg i Charlottenlund, som tilbyder de mest eftertragtede øjenoperationer i høj kvalitet.

Laserbehandling af langsynethed og nærsynethed

Nærsynethed er et problem for mange personer, og især langsynethed er et problem for endnu flere personer, da den opstår i takt med stigende alder. En hyppigt anvendt type af øjenoperation er af den grund laserbehandling af langsynethed og nærsynethed, da det er en operation, som fjerner problemet hurtigt og simpelt. Her vil laseren behandle dine hornhinder, så dine synsforstyrrelser forbundet med langsynethed og nærsynethed bliver fjernet. Du er sikret en hurtig, præcis og effektiv behandling gennem laser, og behandlingen har en meget høj succesrate.

Øjenoperation af bygningsfejl

Personer med bygningsfejl har typisk uregelmæssigheder på hornhinden, og det er heldigvis muligt at rette op på disse uregelmæssigheder gennem en øjenoperation. Denne behandling er simpel, men der kan være behov for større øjenoperationer, hvis der er bygningsfejl fra eksempelvis medfødte misdannelser.

Behandling af grå stær med ultralyd

Den bedste behandlingsmetode til grå stær er gennem ultralyd, da ultralyden forsigtigt kan fjerne din nuværende linse, som er påvirket af øjensygdommen. Din fjernede linse vil efterfølgende blive erstattet af en fremstillet plastlinse, der har samme funktion, som din oprindelige linse. Behandlingen kan overstås på under en halv time, og ved at dryppe dine øjne med øjendråber flere gange dagligt i omkring to uger er du sikret, at dine øjne har vendt sig til den nye linse, så du kan opleve den store effekt af behandlingen.

Få synet 100% igen uden smerter

Det er desværre ikke altid nok at få en enkelt øjenoperation, da du godt kan have flere end blot ét øjenproblem på samme tid. Der er eksempelvis ofte en sammenhæng mellem bygningsfejl og langsynethed. Det er heldigvis muligt at kombinere flere øjenoperationer for de personer, som måtte have flere øjensygdomme og øjenproblemer på samme tid. Flere øjenproblemer og øjensygdomme bør dog ikke fraholde dig for at få udført øjenoperationerne, da der i alle tilfælde er tale om smertefrie øjenoperationer, så der er ingen grund til bekymringer.

 

Peter Brincker – Øjenkirurg

Jægersborg Alle 14, 1 sal.

2920 Charlottenlund

39 64 09 58

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*