Økonomistyring hos virksomheder

Økonomistyring

Der er mange økonomiske aspekter i en virksomhed, og det kan af den grund være svært at bevare overblikket over virksomhedens økonomiske situation. Foruden mangel på dokumentation gennem bogføring vil det manglede overblik også gøre det umuligt at udføre reel økonomistyring hos virksomheden for at forbedre den økonomiske situation. Det er derfor altgørende for din virksomheds situation, at der er styr på bogføringen, så virksomhedens økonomi kan forbedres gennem økonomistyring.

Retvisende budgetter gennem bogføring

Bogføring har til formål at dokumentere alle økonomiske aspekter i virksomheden. Registrering af bilag, betalinger til leverandører, indbetalinger fra kunder, bankafstemninger og momsafregninger er blandt de vigtigste aspekter, som bogføringen skal indeholde.

Alle virksomheder skal have styr på dette, da der kan komme omkostningsrige konsekvenser ud af misvisende budgetter, der i sidste ende kan koste virksomhedens sin overlevelse. Bogføring bør aldrig nedprioriteres, og du kan med stor fordel få professionel hjælp fra en kompetent revisor fra Nordsjælland, hvis du som virksomhedsejer eller økonomiansvarlig vil være sikker på, at virksomhedens bogføring bliver udført korrekt.

Bogføring og økonomistyring på samme tid

Din tilknyttede revisor vil få stort indblik i virksomhedens økonomiske situation gennem udarbejdelse af bogføringen, som løbende udføres for at sikre, at alle nye økonomiske aspekter er med. Gennem det store indblik i virksomhedens økonomiske situation kan din revisor også fungere som økonomistyrende revisor fra Hørsholm, der kan give økonomisk rådgivning til din virksomhed uanset placering i landet.

Din økonomistyrende revisor vil gennem bogføringen have fuldstændigt styr på virksomhedens økonomiske situation, hvilket kan bruges til udarbejdelse af nye budgetter, likviditetsstyring, udføring af periodevise regnskaber samt løbende afholdelse af møder for at følge op på virksomhedens økonomiske udvikling. Data og viden om disse aspekter er nødvendigt for at kunne styre økonomien fremadrettet.

Fra økonomistyring til virksomhedsoptimering

Virksomhedens revisor er i stand til at påpege økonomiske områder, hvor det er muligt at opnå forbedringer. Disse forslag vil blive præsenteret for dig og andre økonomi- og virksomhedsansvarlige i din virksomhed, så I er med i planlægningen af de nye tiltag. Der vil derfor aldrig blive taget beslutninger uden at du eller I er inkluderet i beslutningsprocessen. På den måde bliver planlægningen tilrettelagt nøje efter virksomhedens værdier for at opnå en virksomhedsoptimering, som passer til virksomhedens rammer.

En tilpasset løsning til hver virksomhed

Alle virksomheder er forskellige, og derfor er det muligt at tilpasse den økonomiske hjælp fra revisoren efter virksomhedens behov og ønsker. Der er derfor ingen grund til at frygte en fast pakkeløsning, da der altid vil blive sammensat en løsning, som er tilpasset efter din virksomheds præmisser.

 

Mercantor ApS

Slotsgade 53, 2. sal

3400 Hillerød

70 28 10 14

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*