Leg kan gøre jer til en bedre organisation

Strategisk arbejde i en organisation kan til tider være noget af en mundfuld, og det kan være svært at finde hoved og hale i det hele. Lego har altid været med på moden, og de har skabt et projekt ved navn Lego Serious Play, som inddrager Legos byggeunivers. Her vil de velkendte byggeklodser danne ramme for forståelsen af en række langhårede processer, og klodserne vil være et værktøj, der gennem leg og kreativitet vil styrke både ledelse og organisation. Det kan være områder som strategiudvikling, teambuilding og forandringsprocesser, der tages udgangspunkt i, hvor udfordringerne gribes an med en mere legende og nytænkende tilgang.

Lego Serious Play er udviklet i samarbejde med en række forskerede inden for strategi- og organisationsadfærd. Forskningen inden for området resulterede i et værktøj, der anvender elementer fra Lego til at skabe tredimensionelle modeller, der illustrerer en organisations forretningsmæssige problemstillinger og udfordringer. Vores viden om leg vil også blive inddraget til at forstå, hvordan leg udvikler os og kan anvendes om et læringselement.

 

Lad Lego bane vejen 

Lego Serious Play er designet til dig og din virksomhed med det formål at skabe en helt ny måde at danne forståelse og mening på, hvilket vil lede jer hen til et potentiale, som I ikke anede var muligt at erhverve. Med den praktiske proces vil det være gavnligt for både lederudvikling og organisationsudvikling, hvor komplicerede processer vil blive lettet markant, grundet det velkendte Lego-univers. Det kan være strategiudvikling eller forandringsprocesser, der vil få en helt anden forståelsesramme, som gør det lettere at forstå og samarbejde. Hele forløbet vil give jer en bedre forståelse af, hvordan jeres organisation udvikler og implementerer strategier og processer, som er til gavn for jeres succes, og hvordan hver enkelt medarbejder kan motiveres og inspireres.

Lego Serious Play er blevet et hyppigt anvendt produkt, og med dets fællesorienterede og involverende element, vil deltagerne ofte opleve, at de vil give en tand mere af sig selv i de processer, der fylder dagligdagen på arbejdspladsen.

 

Få en workshop tilpasset til jeres virksomhed

Lego Serious Play fungerer som en workshop, hvor medarbejderne er aktive. Hvert forløb vil blive tilpasset den givne virksomhed og de ønsker, som der følger med forespørgslen på en workshop. Lyder det som noget I kunne have gavn af, så er det med at kontakte en udbyder af dette. Her vil I sammen finde frem til den bedste løsning og skabe gode rammer for en workshop.

 

Siriuspartner A/S

Søndre Fasanvej 45

2000 Frederiksberg

70881475

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*