Sådan taber du dig bedst efter en graviditet

Næsten alle kvinder, der har været gravide og født deres lille guldklump, har oplevet at gå rundt med deres graviditetsvægt i noget tid efterfølgende. Nogle accepterer det bare, som det er, imens andre tynges af det rent psykisk.

Efter en fødsel er det ikke altid, at der er overskud til et vægttab, da man typisk er gået på barsel, og motivationen er måske på det laveste, da man i forvejen har nok at se til, og er i konstant søvnunderskud. Alligevel skal den nye dagligdag og de nye rutiner ikke være en hindring til at få det ønskede vægttab efter en graviditet – det skal blot passes ind efter den nye dagligdag.

Dette kan for nogle måske virke nemmere sagt end gjort, men bare rolig, der er masser af hjælp at hente, og det er på ingen måde umuligt! Man skal bare gå i gang.

Har man dog ikke selv motivationen, overskuddet eller kendskab til, hvordan man skal tabe sig efter en graviditet, kan man uden at tøve sagtens få hjælp fra en professionel kostvejleder eller diætist. Denne vil kunne lave den perfekte kostplan, der er passet ind i den nye dagligdag og rutine, passet ind efter hvilke behov, man har, og passet ind efter hvad man kan lide, og hvad man ikke kan lide. Dette er den perfekte start til et varigt og effektivt vægttab.

Foruden kosten kommer der også motion. Igen er det ikke sikkert, at der er en hel masse tid og overskud til motion, efter man har fået en lille ny på armen. Men motion behøver ikke nødvendigvis at udføres i et fitnesscenter, hvor man investerer 2 timer af sin hverdag hver eneste dag. Det kan også sagtens være at gå en god lang tur 3 gange om ugen, eller at lave nogle øvelser hjemme på stuegulvet. Dette er også noget, man sagtens kan gøre sammen med den lille, så man ikke skal sørge for en babysitter.

Ikke alle ved, hvor de skal starte, når det kommer til at planlægge motion ind i dagligdagen. Det er heller ikke sikkert, det er motivation nok, hvis man selv skal planlægge det – man mangler hjælp udefra. Her kan man nemt finde en personlig coach, som vil kunne tilrettelægge både et træningsprogram og/eller en kostplan, som vil passe perfekt ind i den nye hverdag, og som er baseret på den enkeltes behov og styrker.

Vægttabsninja

Annebergvej 41

9000 Aalborg

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*