Derfor bør dit firma have en frokostordning

Når du skal tiltrække nye, dygtige medarbejdere, kan det betale sig at tilbyde populære personalegoder. Mindre virksomheder kan typisk ikke tilbyde samme lønniveau som større, mere veletablerede firmaer. Derfor handler det om at tilbyde en arbejdsplads, der passer på og forkæler sine medarbejdere. Her kan en frokostordning være et godt tilvalg. En god frokostordning for firmaets ansatte vil ikke blot gøre din virksomhed mere attraktiv som arbejdsplads, det vil også resultere i sundere og mere produktive ansatte. ”Du bliver hvad du spiser”, lyder det berømte motto, og derfor kan det godt betale sig at investere i sundere ansatte, for god, sund og nærende kost i løbet af arbejdsdagen vil hurtigt kunne omsættes til bedre humør og koncentrationsevne hos medarbejderne – og du vil helt sikkert også selv kunne mærke en forskel!

Catering til små virksomheder

Hvis du er direktør i et lille firma, så kan du med fordel overveje at kigge efter en cateringvirksomhed, som specialiserer sig i frokostordning til små virksomheder.  Et cateringfirma med frokostordninger, der typisk er tilrettelagt til større virksomheder, vil ikke være ideelt til en virksomhed, der har mindre end 20 ansatte. Det handler nemlig ikke blot om at lave portionerne mindre – for at undgå madspild skal menuen tilrettelægges i forhold til, at det kun er en mindre gruppe mennesker, der skal spise sig mætte. Her gælder princippet om kvalitet frem for kvantitet.

Prisen kan hurtigt ryge i vejret, når du skal indhente tilbud for en kantineordning til en lille virksomhed. Det er ikke nødvendigvis berettiget, for du kan sagtens få en god frokostordning til en fornuftig pris, uden at du samtidig må give køb på kvaliteten. Det gælder blot om at se sig for og vælge din cateringløsning med omhu. Der er flere cateringfirmaer, der specialiserer sig i frokostordninger til de mindre arbejdspladser, og som ved hjælp af omhyggelig planlægning og fokus på lokale råvarer kan tilbyde særdeles rimelige priser.

Bæredygtighed og indkøb efter årstid

I langt de fleste tilfælde skyldes dette, at firmaet sammensætter menuen til frokostordningen baseret på årstidernes skiften. Det betyder, at din virksomhed sagtens kan få kantinemad til de ansatte, der er af høj kvalitet. Det gælder nemlig blot om, at menuen består af råvarer, der passer til årstiden. Der er en ekstra bonus ved denne form for kulinarisk tilrettelæggelse – det gør nemlig også menuen mere bæredygtig. Du kan derfor med fordel finde et cateringfirma, der fokuserer på bæredygtighed og økologi, uden at prisen af den grund bliver skruet i vejret. Resultatet bliver glade og produktive ansatte.

MADVÆRK ApS

H A Clausens Vej 17

2820 Gentofte

53893200

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*