Skal du have opmagasineret dine ting?

Skal du have opmagasineret dine ting i forbindelse med en rejse eller en flytning, så får du her tre gode råd til nedpakningen, så du er så produktiv og effektiv som muligt.

1. Husk at bestille eller købe flyttekasser af høj kvalitet

Det helt essentielle udstyr i forbindelse med en opmagasinering, er naturligvis flyttekasser i god kvalitet. I mange tilfælde tilbyder opmagasineringsfirmaer flyttekasser som en del af prisen eller som en ekstra service. Det kan nogle gange være en god idé at benytte sig af, da du i så fald er sikker på, at kasserne er i en sådan kvalitet, at de uden problemer kan stables i opmagasineringsrummet.

2. Skab overblik over din opmagasinering

Når rummet for opmagasinering skal fyldes med alle de mange flyttekasser, kan det være en god idé at lave en oversigt over opbevaringsrummet. På den måde kan du lettere finde de ting, du skal bruge. Det kan være, at din far ringer og efterspørger kassen med værktøj, som du lånte i forbindelse med flytningen. Det er desuden altid en god idé at skrive på hver enkelt flyttekassen, så du altid har overblik over, hvor du finder hvad.

3. Beskyt dine opmagasinerede ting

Det er vigtigt at gøre sig tanker om, hvordan man bedst muligt beskytter sine ting, når man opmagasinerer. Først og fremmest bør du altid lægge plastik eller beskyttelsesfilm på opmagasineringsrummets gulv, så gulvet ikke tager skade. Husk også altid at beskytte  service ved at pakke det omhyggeligt ind i papir, bobleplast, bølgepap og indsatser.

Sidst men ikke mindst, skal du sørge for at finde et sted som varetager dine interesser, og som passer på dine ting. Så alt efter om du har brug for opbevaring i Køge, Næstved eller Roskilde, skal du sikre dig, at udbyderen vil passe ligeså godt på dine ting, som du selv.
CT Flyt & Service ApS
Glentevej 35 B
4600 Køge
69 90 23 23

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*