Derfor skal du prøve at spille bumperball

Er du klar på en fysisk udfordring, med minimal risiko for at komme til skade? Bumperball er et forholdsvist nyt koncept, som allerede er elsket af mange. Blandingen af traditionel fodbold med store, gennemsigtige, menneskelige bolde er anderledes og tiltrækkende for folk i alle aldre.

Hvad er en bumperball?

En bumperball er den gennemsigtige boble, som du er iklædt under kampen. Boldene er oppustelige, men meget slidstærke. Du er derfor godt beskyttet under dine flyvende tacklinger, da hele overkroppen er indhyllet af boldens ydre. Du kan derfor kæmpe og slås med de andre spillere, uden at bekymre dig om forstuvede eller brækkede lemmer. Nærmest alle aldre kan passe ind i bolden, da der indeni er justerbare spænder, der holder dig godt fast på en komfortabel måde. Uanset hvilken størrelse du har, kan bolden nemt justeres til at passe dig perfekt.

Boldene kan bruges på mange forskellige underlag, da de er lavet af et stærkt materiale. Det kunne f.eks. både være på græs, sand eller gulvtæpper. Du behøver derfor heller ikke bekymre dig om at bolden går i stykker under de mange stød mellem spillerne. Det eneste du behøver at bekymre dig om, er at have det sjovt.

Fodbold uden hæmninger

De oppustelige bolde lader dig hoppe, flippe, rulle og bumpe ind i andre. Alt sammen på en sikker måde for alle deltagere. Målet med spillet er, at gøre hvad end det tager for at score et mål. Dette kan nemt lade sig gøre, da du i den beskyttende boble kan slippe alle dine hæmninger. Man behøver endda ikke have store fodboldkompetencer for at være med – forsøg du blot at skyde de andre spillere af banen med dine nærmest vægtløse tacklinger. Derfor er spillet også ideel for alle, da alle kan være med. Hold dit firmaarrangement med bumperball, og få chancen for at bumpe hårdt ind i dine kolleger.

Da sporten med de store bolde er kommet til Danmark, er der rig mulighed i hele landet for at prøve den af. Led efter et firma i dit lokalområde der tilbyder bumperball, og du vil hurtigt finde gode muligheder. Bor du f.eks. i Jylland kan du sagtens finde bumperball i Vejle, hvor du straks kan booke en kamp med dine venner eller kolleger. Spillet vil også være ideelt for polterabenden eller blot en weekend, hvor der ingen planer er.

Fabriksevent

Sønderbrogade 34

7160 Tørring

75 80 10 08

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*