Latex i alle afskygninger

Mange tror, at latex er en ubehagelig form for påklædning. Denne myte skal vi lige hurtigt have aflivet.

Latex er lavet af saften fra gummitræet. Saften bliver tappet fra træet, og bliver derefter sendt til produktionen, hvor det vil blive bearbejdet og blandes sammen med andre forskellige produkter, og derved blive til det endelige produkt: latex. Dette er med til at gøre, at latex bliver til et produkt af høj elasticitet, og giver samtidig en stram effekt på kroppen. På grund af dette, bliver latex derfor et utrolig lækkert og medgørligt stykke stof at have på, og det er derfor utrolig frækt at bruge i seksuelle henseender.

Latex er med til at fremhæve alle kroppens smukke former og kurver, og kan derfor nemt være med til at pifte sexlivet lidt op – hvad enten det er til mænd eller kvinder.

Man kan både få kinky og forførende latex til mænd og kvinder, og det kan fås i alle mulige afskygninger. Man kan for eksempel få det i form af en heldragt, så man rigtig får indrammet kroppen, dens flotte silhuet og lækre kurver og former. Man kan også nøjes med at købe det som undertøj. På denne måde får man den seksuelle fantasi fra latexen, mens man stadig nøgent hud og kroppen fra dens naturlige side. Man kan få latex i alle mulige forskellige variationer og størrelser, det handler udelukkende om, hvad man selv, og ens partner selvfølgelig tænder på, og hvor villig man er til at afprøve forskellige fantasier.

Hvis man er frisk på at overskride nogle grænser, eller bare er villig til at prøve nye ting, kan man sagtens forsøge sig med latextøj, hvor der er hul i skridtet. På denne måde får man den smukke silhuet og fantasi, men får samtidig også nem adgang til de steder på kroppen, der nu skal udforskes og stimuleres.

Fordelen ved at vælge denne form for latextøj er, at man samtidig kan benytte sig af sensuelt og frækt sexlegetøj til både mænd og kvinder, og på denne måde opnå maksimal nydelse for begge parter. Således oplever man både sexet påklædning, lidenskabelig nydelse, og nogle er måske føjelige til at gøre et rollespil ud af det. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Eros-Erotics

Hejrevej 49

3200 Helsinge

20 13 57 62

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*