Tips til en billig golfrejse

Måske du er én af de mange danskere, der nyder sommerens sol og varme på golfbanerne rundt omkring i landet. Det kan være alt fra det sociale til det at dygtiggøre sig, der trækker, men lige meget hvad, så nyder du de daglige timer på golfbanen til fulde. Men desværre har vi i Danmark så kort en sommer, at du resten af året formodentlig ikke tager et smut forbi golfbanerne, simpelthen fordi det er for koldt, vådt eller blæsende. Men heldigvis er der mange muligheder for at kunne nyde denne fornøjelse lidt længere, nemlig ved at få fingrene i en af de lækre og billige golfrejser, der bliver tilbudt hvert eneste år. Så kan du forlænge sæsonen og spendere lidt ekstra tid på din yndlingshobby.

Hvor skal jeg tage hen?

Alt afhængig af, hvem du vælger at rejse med, er der et væld af gode muligheder for at komme på en golfrejse, der passer præcis til dine behov. Men hvis du gerne vil blive inden for Europa, så er golfrejser til Portugal et oplagt valg. Her får du både golfbaner af meget høj kvalitet, og deres milde vejr gør det muligt for dig at spille golf året rundt. Du kan altså rejse lige, når det passer dig, og er du til lidt mildere vejr, vil du i Algarve-området støde på dagtemperaturer på omkring 15-20 grader. Med byernes charme og smukke kyst vil du også kunne få tid til en dukkert, en shoppetur eller få udforsket Lissabon eller en anden by i nærheden. Oveni din golfferie vil du dermed også kunne få kulturelle indspark eller udforske flotte naturområder, hvis du har lyst til et lille afbræk.

Gør det nemt og overskueligt for dig selv

Det bedste tip er, at du rejser med et bureau, der allerede har designet en rejse for dig. På den måde vil du få både hotel, plads på golfbanen og andre goder såsom morgenmad eller måske endda all-inclusive i pakken. Ofte vil du komme til at bo på et resort eller et lækkert hotel, hvor der også vil være en masse andre ferieglade mennesker. På denne måde vil du spare tid på planlægningen, og i stedet nyde de fantastiske omgivelser i for eksempel Portugal, som byder på et væld af forskellige oplevelser, som spænder over alt fra naturoplevelser til portvinssmagning på den lokale vingård.

Mulligan Golf Rejser

A.P. Møllers Allé 9

2791 Dragør

20 25 56 66

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*