Acana kattemad giver din kat de bedste forudsætninger for et godt helbred

Når man vælger at anskaffe sig en kat, skal man sørge for, at den får det rigtige foder med de rigtige vitaminer og det rigtige næringsindhold.

Vælger man at investere i det billige kattefoder fra supermarkederne, gør man ikke sin kat en tjeneste – kun sin pengepung. Selvom der på pakkerne står information om diverse vitaminer, proteiner m.m., er indholdet af det ikke nok, det er den forkerte sammensætning, eller vigtige ingredienser mangler.

Prøv i stedet af undersøge det fantastiske Acana kattemad. Acana indeholder alle de proteiner, vitaminer og fedtstoffer, som en kat har brug for. Derudover er der alle de forskellige smagsvarianter, en kat kunne ønske sig og drømme om.

Acana sammensætter alt deres foder med de samme grundingredienser, hvilket betyder, at man nemt kan skifte mellem killingefoder og voksenfoder og diverse smagsvarianter, uden at katten vil komme til at lide under fordøjelsesproblemer og dårlig mave.

Ligesom hvis vi mennesker får den rette kost ved at sammensætte fedt, proteiner og vitaminer i de rette mængder, er dette med til at forebygge sygdomme og opretholder et sundt helbred. På samme måde er det med dyr, hvis de får det rette sammensatte foder. Her er det en kæmpe fordel at vælge Acana kattemad, da de har specialiseret sig indenfor dette område, og kan derfor tilbyde det bedste af det bedste foder, så man forhåbentlig kan forebygge diverse sygdomme hos katten.

Foruden kattefoder kan flere firmaer også tilbyde andre sjove og praktiske miljøvenlige dyreartikler. Dette kan for eksempel være i form af diverse legetøj, som katten uden tvivl vil nyde godt af som killing. Derudover plejer man også at kunne købe olie til kattens pels og tilskudsfoder – eller rettere tilskudsolie. Tilskudsolien bliver typisk blandet sammen med den daglige tørkost. Olien er med til at forbygge med insekter, og er med til at afhjælpe på helingsprocesser, hvis katten skulle være kommet til skade.

Ved at handle Acana får man alting samlet på ét sted. Er man i tvivl om, hvilket slags foder, man skal købe til sin kat, plejer der at stå en god beskrivelse af alle varianter ud for hvert produkt. Hvis dette bliver for rodet eller for forvirrende at finde rundt i, kan man forsøge at kontakte det pågældende firma, så katten får lige præcis det produkt, der passer bedst til denne.

 

Nature Care Trade IVS

Sønderskovgårdvej 5

6650

Brørup

41613411

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*