Trænger dit køkken til fornyelse?

Er dit køkken blevet gammelt og slidt? Drømmer du om at få revet det hele ned og få et nyt køkken? Det kan være fristende at få et helt nyt køkken, men før du tager beslutning, bør du overveje det en ekstra gang. Det er dyrt at få nyt køkken, og ikke nok med at du får et helt nyt køkken leveret, så skal du også betale for opsætning af nyt køkken. Selvom du sandsynligvis bliver glad for det flotte resultat i sidste ende, så er det en god idé at overveje, hvad der egentlig trænger til at blive skiftet ud i dit køkken. Måske er det mest bordplader og skabslåger, der er blevet grimme og slidte, måske trænger det hele til en gang maling, nye el-installationer og nye køkkenmaskiner som opvasker og komfur.

Hvad mange ikke tænker over er, at alt dette kan klares, uden at du behøver at få skiftet til et helt nyt køkken. Dermed sparer du ikke blot penge, men også tid, da en fuldstændig udskiftning og montering af nyt køkken er en tidskrævende proces. Mindre kan ofte også gøre det.

Skift ud og behold

Du kan sagtens beholde dit gamle køkken, spare penge og stadig i sidste ende stå tilbage med følelsen af at have fået et helt nyt køkken. Ofte er en renovering af køkkenet en bedre løsning end helt konsekvent at udskifte alt. Prøv at tage kontakt til et professionelt firma, der kan give et bud på VVS-arbejde, murer- eller malerarbejde til køkkenet. Du kan hurtigt finde en maler i København, der kan give et bud på prisen for et nymalet køkken. Ligeledes kan en tømrer give dig råd omkring, hvad det koster at få udskiftet borde og skabe i køkkenet. Måske er det muligt at udvide køkkenet og indrette det lidt anderledes, så du får mere plads.

Ny håndvaske og armaturer kan også gøre en forskel for oplevelsen af køkkenet. Selvom dit køkken er gammelt og slidt, kan en effektiv renovering gøre en kæmpe forskel.

Gør det selv

Noget af arbejdet kan du udføre selv, hvis du har mod på det. Det drejer sig om små udskiftninger af stikkontakter, lamper og ledninger, ligesom du godt må udskifte køkkenvasken selv, så længe der er en synlig vandlås. Visse opgaver skal du faktisk selv stå for. Skal du have monteret nyt køkken, er den din opgave at sørge for, at alle el-installationer og hårde hvidevarer er tilkoblet korrekt, samt at vandhane og afløb er tilsluttet, før montøren kan gøre sit arbejde. Her kan du dog få hjælp af en professionel elektriker og VVS’er, og du kan sagtens finde firmaer, der tilbyder en samlet løsning, så der ikke sker skader på grund af fejl eller udeladelser.

JH Totalentreprise
Nyholms Alle 48
2610 Rødovre
70 70 18 22

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*