3 gode råd når du skal finde et godt konferencecenter

Så er det ved at være tiden til at arrangere det store firmamøde. Til dette kræves der meget planlægning. Dette kan nemt komme til at virke uoverskueligt, da der er flere ting, der skal passe sammen, og der vil derfor her komme nogle råd til, hvad man skal huske, og hvordan man finder det perfekte konferencecenter i Nordsjælland.

  1. Først og fremmest handler det selvfølgelig om, at finde det rette sted og lokale. Dette indebærer selvfølgelig lokaler i de rette størrelser, og med de faciliteter, der nu engang skulle være nødvendig for jeres konference. Så i stedet for at leje et tilfældigt lokale, eller måske endda et forsamlingshus, så forsøg at finde et sted, der har ekspertise indenfor dette område, da det oftest er her, man finder løsninger på mange af de spørgsmål, der kunne opstå.
  2. De faciliteter, der eventuelt kan være snakke om, er for eksempel borde og stole. Det er en sjælden gang, en konference er blevet holdt udelukkende stående for de deltagende. Derudover kunne det også tænkes, at der kunne være behov for et whiteboard eller måske en projekter. Ved at finde en lokation, der har med konferencer at gøre til hverdag, vil disse kunne tilbyde dette til jeres rådighed.
  3. En konference er som regel noget, der tager mange timer – måske endda en hel dag eller to. Derfor er det også vigtigt at finde et sted, hvor der kan serveres proviant, om ikke andet lidt snacks, frugt, vand, the og kaffe i løbet af dagen. Uden mad og drikke, duer hjernen ikke – energi til hjernen er et must til en konference, da man skal holde sig fokuseret i mange timer.

Når man skal finde det helt rigtige konferencecenter, skal man ikke gøre det for enhver pris. Nogle steder kan nemt have en tendens til at tage overpriser for deres lokaler, så sørg for at undersøge dette først. Hvis man undersøger de rigtige steder, nemlig de steder der gør sig en ekspertise i dette, er det derimod kutyme at lave pakkeaftaler, altså at der bliver tilbudt en pris alt efter, hvor mange deltagende i er, og hvor længe i skal bruge konferencecenteret. Undersøger man de rette steder, er det også meget normalt, at de tre ovenstående ting medfølger i prisen, om ikke

 

Søhuset Konferencecenter

Venlighedsvej 10

2970 Hørsholm

88 70 88 70

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*