Fordelene ved en elcykel

Der er flere fordele ved at vælge en elcykel, frem for en almindelig cykel.

Mange tror at det, at man vælger en elcykel, slipper man for selv at skulle yde noget for at komme fra a til b – altså at det er motoren, der gør hele arbejdet. Dette kan enten være grunden til, at folk vælger elcyklen, men det kan også være en grund til, at folk fravælger elcyklen. Dette er dog blot en myte, da man selv skal yde en indsats, for at få cyklen i gang, motoren er blot et hjælpemiddel. For at motoren skal starte, skal man nemlig selv træde i pedalerne, og man kan dog selv indstille elcyklen efter, hvor meget motoren skal hjælpe til.

For mange er det også vigtigt, at bibeholde den daglige motion. Her er endnu en fordel, ved at vælge en elcykel. Der er mange, der tager bilen på arbejde, hvilket ikke giver specielt meget motion. Derudover er en bil også dyr, selv de små biler, og foruden dette skal der også betales benzin, afgift og forsikring på bilen, hvilket ikke skal gøres ved en elcykel. Vælger man derimod at investere i en ny og flot herre elcykel, spare man både en masse penge på transportmidler, samtidig med at man kan få masser af motion.

Foruden motionen, sparer man også en hel del tid ved at købe en elcykel, frem for en bil. Specielt hvis man bor i de større byer, som Århus, København eller Odense, mærker man rigtig meget af myldre trafikken både morgen og eftermiddag. Det kræver rigtig meget tålmodighed og tid, at skulle sidde i kø hver dag frem og tilbage til arbejde eller skole, hvis man vælger at køre bil. Men hvis man derimod vælger at køre på smarte elcykler i København i stedet for, sparer man også en masse tid, på ikke at skulle sidde i lede lange køer.

Med den tid vi lever i nu, er det også vigtigt at tænke på miljøet – og at cykle er nok en af de mest CO2 besparende transportmidler, man kan bruge i sådanne tilfælde. Så i stedet for at tage bilen på arbejde, så tag cyklen eller elcyklen, og spar naturen for højere CO2 udspil end højest nødvendigt.

Smartmove
Jagtvej 7
2200 København N
31 32 18 11

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*