Savner du oplevelser – tag på adventurerejse

Hungrer du efter vilde oplevelser langt væk fra hverdagen, som du vil kunne huske resten af livet? Mangler du adventure, natur og kultur i din hverdag? Så er en adventurerejse lige noget for dig! Tag med på adventurerejse for unge, hvor du vil møde nye mennesker fra hele verden, der er på samme eventyr som dig. Du vil opleve smukke sandstrande, krystalblåt hav og de smukkeste solnedgange, du nogensinde har set.

Hvad står på din bucket-list?

Hvis du drømmer om at opleve vild og storslået natur, skal du vælge en adventurerejse, som er langt fra den klassiske charterrejse. Du vil få mulighed for at få krydset en masse seje oplevelser af din bucket-list, hvad enten du drømmer om at snorkle, surfe eller noget helt tredje. Det er kun dig selv, der sætter begrænsninger for din rejse.

Din eventyrrejse venter lige rundt om næste hjørne!

De fleste vælger at begive sig ud på deres eventyrrejse, når de holder sabbatår, fordi de har friheden til at rejse ud i verden og opleve mange forskellige steder og lande. Hvis du ønsker at glemme alt om de kedelige hverdagsrutiner derhjemme, så tag afsted på dit livs eventyrrejse. I samarbejde med et rejseselskab, kan du planlægge din rejse, så du kan få oplevet de ting, du går og drømmer om. Du skal nemlig ikke sidde tilbage og fortryde, at du aldrig tog af sted. Når du rejser på denne måde, får du rig mulighed for at opleve smukke templer, bade i vandfald, hike på vulkaner, surfe, vandre i regnskoven og meget mere.

Hvor skal turen gå hen?

Der findes mange forskellige spændende rejseprogrammer, som har fokus på de unikke aspekter ved netop det land, du besøger. For eksempel kan du i Thailand vandre i junglen, besøge lokale markeder og flotte templer. I Australien kan du med et buspas i hånden udforske østkysten, hvor du kan lære at surfe, og om aftenen hænger du ud med dine nye venner i surfcampen.

Vil du have ekstra krydderi?

Du skal være forberedt på, at eventyret ikke befinder sig for enden af landingsbanen. Du skal være åben for omveje og ændringer i programmet undervejs, hvis du vil have unikke oplevelser. Når du vælger at rejse på denne måde, rejser du med en vis spontanitet og frihed. En adventurerejse bliver din rejse for livet, som samtidig vil bidrage positivt til din personlige udvikling.

Adventure Heart I/S
Christianshusvej 193
2970 Hørsholm
45 76 18 00

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*