Bliv coach og gør en stor forskel

Efterspørgslen på coaches er gennem de senere år blevet stor i takt med, at der er kommet mere og mere fokus på den mentale sundhed. Interessen for livskvalitet er steget og er nu blevet en høj prioritet hos danskere. Nogle personer værdsætter at få denne coaching, mens andre personer brænder for at være i stand til at give denne coaching og gøre en stor forskel for en persons selvopfattelse.

Bliv psykologisk coach på kortere tid end du tror!

At læse psykologi fem år på universitet er ikke den eneste vej til at begive sig ind i feltet på. Det er nemlig muligt at blive udannet som certificeret psykologisk coach på kun 125 timer! Hos coachskoler er det muligt at finde psykologiske coachuddannelser, hvor du bliver oplært i både de teoretiske og praktiske dele, der kræves for at kunne arbejde som psykologisk coach. Du lærer således at omsætte teori til praksis, så du allerede under uddannelsen begynder at få erfaring i feltet. Du vil lære om de mest effektive og brugbare metoder, så du bliver klar til at coache hurtigst muligt. Du kan med fordel vælge at kombinere din uddannelse med et specielt speciale, så du eksempelvis bliver psykologisk coach inden for parterapi eller netop det område, som du brænder for.

Sådan får plads på en coachskole

Der findes forskellige coachskoler landet over, som sammensætter uddannelserne på forskellig vis. Langt de fleste personer vælger at fortsætte med deres nuværende job imens, at de tager coachuddannelsen. Nogle personer vælger helt at skifte branche, mens andre vælger at supplere deres nuværende uddannelse med coachuddannelsen.

Du har i høj grad mulighed for at passe coachuddannelsen ind i et almindelig arbejdsliv. Det kræver blot, at du vælger at tage din nye coach uddannelse i København, hvor der tilbydes et fleksibelt uddannelsesforløb. De 125 timer, som den certificerede coachuddannelse tager, bliver på denne uddannelse delt ud på fem weekender samt tre hverdagsaftenener, så undervisningen så vidt muligt gør det muligt at fortsætte med at arbejde fuldtid.

Alle med interesse inden for dette felt kan blive optaget efter en samtale. Uddannelsen tilpasses desuden alt efter, om du allerede har erfaring inden for feltet eller, om du er helt grøn. Uanset dit erfaringsniveau vil du med sikkerhed hurtigt få viden om forskellige coachingmetoder, så du kan komme ud og gøre en forskel for de personer, som ønsker coaching.

COACHSKOLEN Aarhus

Thit Jensens Gade 20, 3.tv

8000 Århus C

29 71 30 80

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*