Fordele ved at benytte en andelsbolig advokat

Når man skal ud at investere i en andelsbolig, følger der mange juridiske formuleringer med, der kan være svære at forstå – specielt hvis man ikke har købt før. Arbejder man ikke selv indenfor branchen, har nogen form for kendskab til den, eller kender nogen i ens omgangskreds, der kan være behjælpelig med dette, bør man opsøge en kyndig andelsbolig advokat, som vil kunne være hjælpsom med alt det, der medfølger i et boligkøb.

En rigtig stor fordel ved at benytte en andelsbolig advokat, er uden tvivl at få omformuleret alt det, der står i købsaftalen, som beskrevet ovenfor. En sådanne aftale er tit skrevet i juridisk sprog, og der bliver ofte brugt fagtermer, som kan være problematisk at tyde, hvis man ikke tidligere har haft med sådanne formuleringer at gøre. Man vil få gennemgået helt præcist, hvad det er, der står, og vil få forklaret de ting, man ikke forstår.

Derudover kan det som privat være svært at forhandle og kommunikere med en mægler. Dette vil også være noget, en andelsbolig advokat kan hjælpe med. På denne måde skal man ikke selv gå og stresse over det telefonopkald, man skal foretage eller modtage, og man skal ikke huske på alle de ting, man skal huske at sige eller spørge om – dette er alt sammen noget, den professionelle boligadvokat tager sig af. Denne vil også kunne formulere køberens ønsker og behov, men selvfølgelig uden at tage beslutninger på dennes vegne uden samtykke.

Spar tid med en erfaren boligadvokat

Det kan være rigtig svært at finde tid i hverdagen til at mødes med en andelsbolig advokat. Specielt hvis man har besluttet sig for, at man vil købe en andelsbolig indenfor den næste måneds tid – så kan det være rigtig svært, at finde et hul i hverdagen på et par timer, hvor man kan arrangere et møde. Her skal man blot sørge for at finde dén boligadvokat, der tilbyder telefonservice. På denne måde kan man nøjes med at arrangere et telefonmøde, hvilket for eksempel kan foregå i en frokostpause, så man ikke skal afbryde arbejdstimerne, og på denne måde få svar på de spørgsmål, man nu end skulle have. Man kan også sagtens arrangere, at de fremtidige møder kommer til at foregå telefonisk, så alt i forhold til at gennemgå købsaftale og andre dokumenter også foregår over en telefonsamtale.

Boligkøbsadvokaterne

Frederiksborggade 5A

1360

København K

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*