Giv dine medarbejdere et godt arbejdsmiljø med et klimaanlæg

Når man sidder på et kontor i arbejdstimerne, er der mange ting, der spiller ind, for at hverdag skal kunne fungere helt optimalt. Det indebærer blandt andet, at man har en ordentlig kontorstol, for nogle er det måske relevant med et hæve-/sænkebord, det er tilmed også rigtig vigtigt med den rette belysning. Men hvad ikke alle tænker over, er indeklimaet. Det er noget, de fleste bemærker og enten nyder godt af, eller lader sig genere af, men det er alligevel ikke alle, der finder en løsning på problemet.

Et ordentligt indeklima er utrolig vigtigt i dagligdagen, da det har en stor påvirkning på vores arbejdsevne og -ydelse. Hvis der enten er for varmt eller for koldt, vil man som ansat blive mere fokuseret på det end på selve arbejdet, og det bliver derfor svært at koncentrere sig. Nogle bygninger, specielt de ældre, kan være så dårligt isoleret, at indeklimaet er afspejlet af vejret udenfor. Dette betyder, at hvis der er vinter, sne og koldt, kan det føles som om, der er lige så koldt indenfor som udenfor. Hvis bygningen har store vinduespartier, kan de om sommeren også nemt blive over 35 grader indenfor, hvis der ikke er ordentlig aircondition.

Dette er på ingen måde et optimalt indeklima og arbejdsmiljø, og det er derfor vigtigt at sørge for, at de ansatte får det rette køleanlæg – om det så er i en butik eller på et kontor.

Det perfekte klimaanlæg

Det perfekte klimaanlæg til et kontor indebærer en termostat. Det er selvfølgelig meget individuelt, hvad den enkelte medarbejder finder mere behageligt end andre – nogle vil have det køligere, mens andre vil have det varmere – og der skal derfor være mulighed for, at man selv kan indstille termostaten efter den temperatur, man selv finder behagelig.

Dette kan dog være lidt svære, hvis det er i en butik eller et fælles kontorlandskab, men her kan man trods alt stille en nogenlunde temperatur, så størstedelen er behaget under det.

Hvis man som arbejdsgiver og firma vælger at investere i det rette klimaanlæg til sine ansatte, vil man også kunne se bedre arbejdsresultater, da de ansatte bibeholder en bedre koncentrationsevne og fokus omkring sit arbejde.

Kontakt derfor et professionelt firma til at installere disse klimaanlæg, som også vil kunne guide jer igennem til, hvordan de bruges, og hvordan man justerer på temperaturen i rummet.

 

Dankøling A/S

Islevdalvej 41

2610 Rødovre

70 25 94 50

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*