Få lyse hvide tænder med en tandblegning

Et flot og lyst smil betyder meget for selvværdet og dermed livskvaliteten. Desværre døjer mange personer med, at de ikke er tilfredse med deres tænder. Dette kan skyldes en skæv tandstilling eller en misfarvning af tænderne, som sker med alderen samt som følge af rygning eller et højt indtag af eksempelvis kaffe, rødvin og te. Af den grund er der personer, som er født med deres utilfredsstillende tænder, mens andre personer med tiden bliver utilfredse grundet den tiltagende misfarvning. I begge tilfælde er det dog heldigvis muligt at løse problemet.

Er du én af de mange personer, som er utilfredse med smilet af forskellige årsager? Så bør du læse med her, hvor der gives information om, hvordan den kosmetiske tandlæge fra Glostrup i stand til at skabe et lyst og flot smil for dig.

Fra gule til hvide tænder med en tandblegning
Gennem tandblegning i Glostrup eller et andet sted i Danmark er det muligt at få de lyse hvide tænder, som du drømmer om. Gennem en tandblegning bliver dine tænder lysnet ved brug af tandblegemiddel. I den forbindelse er det vigtigt, at du bruger tandblegemiddel af høj kvalitet, da en overblegning af tænderne eksempelvis kan medføre emaljeskader og dermed isninger i tænderne. Du bør derfor altid søge hjælp hos en erfaren tandlæge, så du er sikret at få en effektiv og skånsom tandblegning, så resultatet bliver både tilfredsstillende og holdbart.

Der er to former for tandblegning, som generelt anbefales:

1) Hjemmeblegning
Med hjemmeblegning af tænderne bliver der udformet individuelt tilpassede skinner til dine tænder. Disse skal bruges ved, at det medfølgende tandblegemiddel påføres skinnerne, hvorefter du skal bære skinnerne et bestemt antal minutter i en periode. Dette er derfor er let og simpel metode til at få lysnet tænderne, og det kræver kun besøg til tandlægen i forbindelse med udformningen af skinnerne, hvorefter resten foregår hjemmefra. Det er dog utrolig vigtigt, at du nøje følger de anvisninger, som tandlægen har givet dig for brug af skinnerne.

2) Klinikblegning
Det anbefales i høj grad også at lade tandlægen sørge for hele din tandblegning. Her bliver der i stedet brugt en blegelampe sammen med blegegel. Denne blegelampe benyttes typisk i en times tid på dine tænder, hvorefter det kort efter er muligt at se en stor forskel i tændernes nuance.

I begge tilfælde vil dine tænder blive renset før, at blegningen påbegyndes. Denne rensning har til formål, at blegningen skal virke mere effektivt, når diverse bakteriebelægninger, plak og andre forstyrrende elementer er fjernet på forhånd.

Fra skæve til lige tænder med en tandregulering
Mange personer kan blive tilfredse med deres smil, hvis de får en tandregulering. Der findes forskellige tandreguleringsmetoder på området, og i dag er det heldigvis muligt at få lavet både gennemsigtige og aftagelige tandskinner til at rette tænderne. Det betyder, at selve tandreguleringsprocessen ikke længere er så belastende som førhen, hvor togskinnerne eksempelvis var en af de eneste valgmuligheder inden for tandregulering.
I dag er der således mange muligheder inden for kosmetisk tandpleje, så du både kan få de lige og de hvide tænder, som du drømmer om.

Tandlægen i Glostrup
Hovedvejen 126 – 3. TV
2600 Glostrup
43 96 25 04

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*