Derfor bør du få en massage

Det er næppe de fleste, der kræver overtalelse til at få en massage. Alligevel er massage ikke noget man får særlig tit. Hverdagens trummerum kommer i vejen ved både arbejde, børn, venner og fritidsaktiviteter. Det er dog en god idé at sætte tid af i kalenderen til en afslappende massage. Måske går du rundt med hovedpine, et stresset sind og ømhed i kroppens led. Disse problemer kan alle afhjælpes med en massage.

Den klassiske massage for maksimal afslapning

Ved den klassiske massage er der fokus på afslapning og velvære. Massagen kan have mange fordelagtige effekter på både krop og sind. Ved massørens dybe berøring af kroppen øges blodcirkulationen og dermed udskillelsen af affaldsstoffer. Som følge af dette vil den øgede ilttilførsel reducere ømhed og smerter og dermed give fornyet energi og overskud i hverdagen. Har du dårlig kropsholdning? Eller fået en skade? Massagen går også her ind og hjælper og gavner din krop.

Mange går og føler sig stressede i hverdagen, og måske er det endda endt ud i psykiske lidelser som angst eller depression. En afslappende massage hjælper kroppen med at udskille endorfin, som giver dine ømme muskler afslapning. Spændinger i sener og muskler kan have en negativ virkning på dit sind, og dette vil massagen afhjælpe.

Massagens mange fordele

For at vælge en massage i Højbjerg, behøver du dog ikke at have skader på krop eller sind. Endorfinerne som udløses ved en massage, er de samme som udløses gennem forelskelse, succes, latter og sex. Den fornyede glæde og energi virker afslappende på kroppen, og vil gøre dig i bedre humør. Det er vigtigt at huske at forkæle sig selv en gang imellem, så hverdagens tumult ikke slår os helt ud. Derfor kan en forebyggende massage skabe en smule velvære, hvor der ofte ikke er tid til det.

Finder du en dygtig kiropraktor i Højbjerg med en massør ansat, er du garanteret en rar og tryg oplevelse. Sørg for at klinikkens massagerum er i behagelige omgivelser med en professionel uddannet massør. Kun i et komfortabelt og afslappende miljø vil du kunne reducere træthed, muskelsmerter og overbelastninger i form af en klassisk massage. For at opnå dit fulde potentiale, bør du konsultere massøren om, hvilken massageform der passer bedst i din situation. Det kan for eksempel være den klassiske, dybdegående eller bindevævsfokuserede massage. Alt efter din krop og dit sind vil massøren kunne anbefale den ideale massage.

JustHealth – Kiropraktik & Idrætsklinik

Oddervej 89

8270 Højbjerg

86 24 90 90

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*