Hvad er fordelene ved en GU10 LED pære?

LED lyskilden har for alvor fået sin gennembrud på markedet. LED lampen erstatter gamle lyskilder som halogenpæren, lysstofrør og sparepæren – og det er der flere gode grunde til. LED lyskilden har blandt andet længere levetid, mere miljøvenlig og sparer dig for mange penge. Da markedet for LED lyskilden er eksploderet de seneste mange år – så er der også kommet mange forskellige modeller. En af de mest populære er GU10-modellen, som vi vil beskrive nedenfor. Vi giver dig tre fordele ved at vælge denne kilde, og hvis du er interesseret kan du læse med.

Energibesparende

En af de nyeste modeller inden for LED lyskilder er GU10-pæren. Det teknologiske fremskridt har gjort, at man har kunne udvikle en helt ny form for LED pære, som er meget mere energibesparende end de ældre modeller. Det vil også sige, at du ikke skal tænke på at købe en ny pære det næste lange tid. Dette fører til en række fordele, hvis man tænker på økonomi og miljø. Da pæren er energibesparende vil det per automatik være billigere i drift end andre lyskilder. Din elregning vil altså blive betydelig billigere, hvis du vælger at skifte alle dine pærer ud med LED pærer. Dernæst vil du være med til at skåne det nationale og det lokale miljø, hvis du vælger at skifte over til en GU10-model.

Nem at udskifte

Den nye GU10- model har også den fordel, at den er nem at udskifte. Du skal blot dreje den på indtil du hører en kliklyd. Det vil altså sige, at du ikke længere skal bøvle med at sætte en pærer i, som før i tiden. De fleste er vant til at bøvle med gamle lyskilder, men med en GU10-model er dette blevet meget nemmere og hurtigere.

Dæmpbar

GU10- modellen har mange funktioner og en af dem er, at du selv kan være med til at styre lysstyrken i et rum. Dette kan være enormt vigtigt i mange rum, da lyset er afgørende for atmosfæren og stemningen. Uanset om du skal arbejde, hygge med familien eller sove kan det være grundlæggende, at lysstyrken er justere på en helt rigtig måde. GU10 LED pæren har den funktion, at du kan dæmpe den helt ned til et svagt og hyggeligt lys, men du kan også skrue helt op, så hele rummet bliver lyst op. Hvis du er i tvivl om det tekniske kan du altid besøge din lokale virksomhed, som arbejder med disse lyskilder. Her kan de rådgive dig præcist om, hvilken pærer, som passer i dit hjem. Spørg efter GU10 LED pæren, og find den helt rigtige model. Held og lykke!

Sunflux ApS

Naverland 15

2600 Glostrup

43 47 42 72

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*