Derfor bør du gå til genoptræning

Man hører nogle gange, at mænd ikke tør at gå til lægen i tide. Derfor bliver deres sygdom værre og kan resultere i et længere og mere besværligt behandlingsforløb. Dette er også resultatet, hvis du ikke vælger genoptræning i tide. Måske har du skadet dig selv på arbejdet, i hjemmet eller til den sport du går til i din fritid. Her er det vigtigt, at du overvejer at gå til genoptræning hos en fysioterapeut.

Skaden bliver kun værre og værre

Skadede ankler, knæ, albuer og ryg kan give mange smerter og forhindrer dig i at udføre aktiviteter i dagligdagen. Måske tænker du, at skaden, og dermed smerterne, går over af sig selv, hvis blot det får lidt hvile. Dette er desværre ikke altid tilfældet. Nogle skader har brug for, at du går til genoptræning. Gør du ikke dette, kan det resultere i, at du får svært ved at udføre mange daglige gøremål. Selv en tur ned for at handle ind til aftensmaden kan blive et mareridt, hvis du har et skadet knæ.

Og hvad med dine fritidsaktiviteter? Går du til sport som for eksempel fodbold eller håndbold, så kan en skade sætte dig på bænken. Derved bliver sporten ikke til et frirum og en fornøjelse, men til noget du frygter. Har du børn, vil du sikkert også gerne være i stand til at kunne lege vildt med dem. Man bliver endda nødt til at tænke langsigtet – en alvorlig skade, der ikke bliver genoptrænet, kan påvirke din funktionsevne langt ud i fremtiden. Her kan du måske ikke lege med dine børnebørn.

Der er mange aktiviteter i hverdagen, som vi tager for givet at kunne udføre. Heldigvis kan du blot gå til genoptræning i Lyngby og omegn for at få din fulde bevægelighed tilbage.

Genoptræning hos en fysioterapeut

Genoptræningen starter ved en konsultation hos en fysioterapeut. Der er gode muligheder for fysioterapi i Lyngby og omegn, og der er derfor ingen undskyldninger for at forsømme dit helbred. Efter fysioterapeuten har undersøgt og diagnosticeret din skade, kan du komme i gang med dit personlige træningsprogram. Træningen har fokus på din unikke skade og er træning af blandt andet koordination, balance og stabilitet. Der er fokus på at udbedre funktionsnedsættelser i kroppens led i forbindelse med bevægelsesbegrænsninger, så du igen kan bevæge dig som før din skade.

Gennem forløbet hjælper din fysioterapeut dig med træning og eventuelle spørgsmål. Der er altid råd og vejledning at hente hos en professionel fysioterapeut.

NF: CURA Sport – Fysioterapi & Personlig Træning

Jægersborgvej 66A

2800 Kgs. Lyngby

42410879

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*