Redskaber til bedre trivsel på arbejdspladsen

Der eksisterer mange gode råd til, hvordan der opnås bedre trivsel på arbejdspladsen. Nogle af rådene henvender sig direkte til den enkelte medarbejder, mens andre henvender sig til lederne og cheferne. Alle indsatser kan give positive effekter, men nogle slags råd er altså mere effektive end andre. Hvis du som medarbejder, og du som leder eller chef ønsker et effektivt redskab til trivsel på arbejdspladsen, så bør du kontakte et erfarent firma inden for medarbejderudvikling for at få fat på god og effektiv rådgivning.
PEP – et personligt effektivitetsprogram til arbejdspladsen

PEP, personligt effektivitetsprogram, er et koncept, som hjælper med at få overblik over planlægning og effektivitet på arbejdspladser. Konceptet henvender sig både til den enkelte medarbejder såvel som i de enkelte afdelinger samt på tværs af afdelinger, så hele virksomheden omfavnes. Med PEP vil det eksterne firma zoome ind på virksomhedens hverdag og få forståelse for de forskellige opgaver, mål og ambitioner på både kort sigt og langt sigt. Det vil give overblik over situationen her og nu, samt se om virksomheden bevæger sig i den rigtige retning – både fra det ledelsesmæssige perspektiv samt fra den enkelte medarbejders perspektiv.

Effektiviser, få frigivet mere tid og opnå en bedre trivsel på arbejdspladsen

Disse undersøgelser har til henblik at skabe bedre trivsel og frigive mere tid. De nuværende arbejdsgange vil blive mere effektiviserede. Det betyder dog ikke, at medarbejderne blot skal nå mere arbejde på kortere tid – rettere sagt er det det modsatte, som er formålet! PEP er netop et personligt effektivitetsprogram, og derfor er formålet at få planlagt og effektiviseret medarbejderes faste gøremål for at frigive mere tid i løbet af arbejdsugen. Erfaringer viser, at det typisk er muligt at skære tre til fire timer af de almindelige arbejdsopgaver. Det betyder, at der pludseligt bliver frigivet tid til at kaste sig ud i nye projekter og arbejde med det, som man netop brænder for.  

Invester i PEP, og bliv motiveret til at nå ambitionerne

Gennem PEP får alle virksomhedens medarbejdere et redskab til at fokusere på sin egen karriere inden for virksomhedens rammer. For dig som medarbejder kan du opleve en langt højere grad af motivation, når du får hjælp til at få klarlagt dine ønsker og dit behov for din karriere. For jer som afdeling kan I eksempelvis få ændret nogle arbejdsrutiner, så de nye arbejdsopgaver rammer jer hver især bedre. For dig som leder eller chef vil du være i stand til at fastholde dine medarbejdere, da de får rådgivning og support til at udvikle sig i virksomheden.

En investering i PEP fra et erfarent firma i medarbejderudvikling vil derfor uden tvivl gavne hele virksomheden såvel som hver enkelte medarbejder til både at opnå de ønskede resultater såvel som at sikre en arbejdsplads i trivsel.

PEPworldwide A/S

Sct Olai Gade 26 A

3000 Helsingør

49 25 14 94

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*