Kontorskilte til dit nye flotte kontor

Er din virksomhed flyttet? Måske er du selvstændig? Måske du er chef, og flere medarbejdere skal have eget kontor? Uanset årsagen er der altid muligheder for at indrette eller genindrette kontoret med de sejeste løsninger. Læs med her og find inspiration til fede løsninger til kontoret.

Borde og stole

For en god arbejdsdag er det helt essentielt at kunne sidde eller stå komfortabelt og godt på sin pind. Dette indebærer blandt andet tilpassede og gode borde og stole. Hertil findes blandt andet de yderst populære hæve-sænke-borde, der giver medarbejderen mulighed for at indstille bordet til den rette højde, hvad enten det er siddende eller stående. Dertil hører naturligvis den helt rette kontorstol, hvor medarbejderen føler sig tilpas og til rette, når der skal spenderes op til 8 timer ved skrivebordet.

Planter og blomster

Tilfør liv til kontoret med grønne planter og farverige blomster. Dette kan umiddelbart virke som en triviel investering, men ikke desto mindre viser flere undersøgelser, at grønne planter kan medvirke til reducering af stress på arbejdspladsen. Ydermere ser et kontor jo bare en anelse mere livligt ud med grønne planter og farverige og duftende blomster.

Tænk i lys

Lad der være frit indfald af sol og lys på kontoret. Flere undersøgelser viser, at medarbejdere, der dagligt bliver eksponeret for sollys på kontoret har en længere nattesøvn, og derved har de mindre risiko for at falde i søvn midt i arbejdstiden – måske du i virkeligheden kan tjene penge på dagslys?

Billeder og andre personlige genstande

Det kan sagtens betale sig, at lade medarbejderne medbringe børnenes tegninger eller personlige billeder og fotografier på arbejdspladsen – dog i begrænsede mængder, det er klart. På den måde vil hvert enkelt medarbejder nemlig med al sandsynlighed føle sig mere hjemme på sin kontorplads, og måske ikke ræse ud ad døren så snart klokken slår 16.30.

Skilte

At investere i kontorskilte, kan umiddelbart virke ligegyldigt, men ikke desto mindre, formidler gode dørskilte netop den information, som er nødvendig – nemlig hvem der holder til bag døren, samt hvilken funktion eller stilling vedkommende har i firmaet. Her findes mange skilteløsninger, og koden er at finde den løsning, som stemmer overens med virksomhedens generelle design udadtil samt overordnede vision. Find derfor en udbyder af dørskilte og andre kontorskilte, som stemmer overens med netop dette, og aftal en endelig pris fra start. På den måde slipper du også for uforudsigelige udgifter midt i projektet, og alt du skal tænke på er derfor blot den videre eksponering og fremstilling af virksomheden.

FlexInEx ApS
Hattemagervej 8
9000 Aalborg
9813198

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*