Gå aldrig på kompromis når det gælder rengøring

Vi kender alle sammen vigtigheden af en ren arbejdsplads, hvor der ikke kravler nullermænd rundt bagved reolen, og hvor støvet ikke suser op i næsen, lige så snart du går forbi dit skrivebord. Det kan måske være, at du endnu ikke har allieret dig med et rengøringsfirma, men går rundt med tanken om at finde et firma, der kan klare den store byrde for dig. Men det kan virke uoverskueligt at finde ud af, hvad man skal vælge, og hvem der kan opfylde de ønsker og krav, man har til rengøringen, og derfor er der ikke blevet taget hånd om det endnu. Det er heldigvis ikke noget, der er særlig krævende den dag i dag, og med så mange udbydere landet over, vil du ofte kunne få skræddersyet et tilbud, der passer præcis til din virksomhed.

Hvorfor er et professionelt rengøringsfirma den bedste løsning?

Der er flere muligheder for rengøring fra både private personer eller firmaer, der har speciale inden for forskellige områder. Nogle gange kan det gøres billigere, hvis man erhverver sig med en privat person, men her har du ingen garanti for hverken kvalitet, fleksibilitet og mødepligt. Derfor er det en langt bedre løsning at alliere sig med et professionelt rengøringsfirma, der også har specialiseret sig inden for f.eks. kontorrengøring, så du er sikker på, at de kommer ind i alle kroge og får renset både skærme og tastatur. Ofte er de også meget fleksible i forhold til arbejdstider, så du helt kan slippe for, at de render rundt sammen med dig og dine kollegaer.

Opskriften på din rengøring

Der findes sjældent én måde at gøre tingene på, og det gør der heller ikke, når det gælder rengøring. Der er mange parametre, der spiller ind, såsom størrelsen på kontoret, antal medarbejdere og antal timer i døgnet, hvor det bliver anvendt. Men som en tommelfingerregel, så skal du altid sørge for, at der bliver gjort rent hver anden dag, hvis ikke hver dag. Samtidig er det vigtigt, at skærme, tastatur og telefon rengøres én gang ugentligt, da der her samler sig mange bakterier, som kan sørge for at holde en virus i live og smitte dine kollegaer. Den bedste måde at finde det rette tilbud på er ved at forhøre dig hos flere forskellige rengøringsfirmaer. Her kan du fortælle om dine krav, samt hvad det drejer sig om, og så vil de komme med deres løsning til dig. På den måde kan du sikre dig at få det rette tilbud til den bedste pris.

Danwi A/S

Strandgade 12 A, st

1401 København K

43991529

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*