Ny dørtelefon – sådan finder du den rette

Oplever du eller din boligforening problemer med jeres dørtelefoner, kan det være tid til at skifte de gamle dørtelefoner ud med nyere modeller. Det kan være svært at finde den rette dørtelefon, derfor kan du med god vilje alliere dig med en elektriker, der kan hjælpe dig og din boligforening med at finde den rette dørtelefon.

Ønsker du at få udskiftet dit gamle dørtelefonsystem?

Er der knas med din gamle dørtelefon og ønsker du at få installeret en ny dørtelefon med flere muligheder og funktioner? Så skal du finde den rette dørtelefon – og det kan være svært! For valgmulighederne er mange, og priserne og kvaliteten kan variere alt efter hvilket mærke, du vælger. Derfor kan det være rart at få rådgivning af en autoriseret elektriker, der ved, hvad der fungerer, så du finder den rette dørtelefon til din lejlighed og boligforening.  

Lad en autoriseret elektriker hjælpe og vejlede dig

Mange i Københavnsområdet og omegn er afhængige af en dørtelefon, der virker, fordi de bor i lejlighed. Hvis dørtelefonen ikke virker, kan det være svært at få besøg, især hvis man bor højt oppe. Derfor skal du finde en autoriseret elektriker, der har mange års erfaring med at installere nye dørtelefoner, så du får det helt rigtige dørtelefonanlæg. Dørtelefoner fås i et bredt udvalg – og det kan være rart med den rigtige hjælp og vejledning, når det kommer til valg af den rette model.

Hvilken model skal jeg vælge?

Elektrikeren kan rådgive om modeller og mærker, som passer til boligforeningens ønsker og behov. Det er vigtigt, at den nye dørtelefon passer ind i lejlighedernes stil, så den ikke bliver for iøjnefaldende. Dørtelefonen skal være funktionel og passe til dig i form af lyde og ringetoner, så du ikke bliver forskrækket, når det ringer på.

En ny dørtelefon giver ekstra sikkerhed

Dørtelefonsystemet er afgørende for jeres boligforening, og at beboerne føler sig sikre hele tiden. De fleste vælger en dørtelefon med videokamera, når de skal have installeret en ny dørtelefon, fordi det giver ekstra sikkerhed, fordi man kan se ansigterne på sine gæster. Herved undgår man at lukke fremmede ind i ens boligforening. Det gør alle i opgangen mere trygge.

Bor du i eller nær Københavnsområdet, kan du med fordel kontakte en elektriker i Valby, som kan hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige dørtelefon til din lejlighed og boligforening.

JDB El-teknik

H.C. Ørsteds Vej 50C

1879 Frederiksberg C

53 58 28 01

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*