Kender du reglerne for snerydning?

Billedresultat for snerydning

Når den første rigtige sne er faldet tænker de færreste mennesker på de lovregler, som den også medfører. Hvis ikke du overholder reglerne på din grund kan det koste dig dyrt. Derfor har vi nedenfor beskrevet tre regler om snerydning, som du skal huske at overholde, når den første sne falder. Det kan være helt grundlæggende at sætte sig ind i disse regler, og gøre dig klar inden sneen ankommer. Hvis du har en virksomhed, som ligger på en større grund kan det være fordelagtigt, at kontakte en erfaren og professionel virksomhed, som kan rådgive og hjælpe dig med at få fjernet sneen. Flere og flere af disse virksomheder arbejder året rundt på at finden nye og mere innovative måder at fjerne sneen på, og derfor kan du med fordel kontakte en af disse virksomheder og forhøre dig om dine muligheder. Uanset om du er privatperson eller ejer af en privat virksomhed. Er du interesseret i at høre om de mest almindelige regler, når sneen er faldet kan læse med her.

 

Istapper

Kolde vinterdage kan medføre, at der bliver produceret istapper på dit tag og andre steder nær din ejendom. Disse skal man huske selv at fjerne, da de er til fare for folk, som begår sig i området. Det er helt grundlæggende, at du fjerner dem hurtigst muligt, da du ellers kan risikere at få en bøde, hvis miljøtilsynet kommer forbi dit hjem. Hvis du er på arbejde skal du ikke tage fri for at fjerne istapperne. Så snart du har fået fri skal du hurtigst muligt fjerne alle istapper – så du ikke får bøder og ikke mindst er det vigtigt, at ingen kommer til skade.

Snerydning ved din grund 

Ligesom med istapper er det også et lovkrav, at fjerne al sneen ved din grund. Du har ansvaret for hele din grund, og hvis det skulle ske, at forbigående glider i sneen og kommer til skade – så er det altså dit ansvar. De fleste vælger selv at fjerne sneen med skov og kost, men det kan være en rigtig god idé, at få en professionel virksomhed til at gøre det for en. Snerydningsvirksomheder har alle de nødvendige værktøjer for effektiv snerydning, og du kan være sikker på, at det bliver gjort rigtigt. Hvis du selv springer ud i det vil der være risiko for, at du ikke gør det korrekt, og alligevel bruger meget tid på det. Det er altså langt nemmere og i sidste ende billigere, at få en erfaren virksomhed til at gør det for en. Det ville være billigere i den forstand, at du slipper med at skulle betale en bøde, hvis der skulle ske ulykker.

 

Snevagten A/S

Transformervej 29

2860 Søborg

38 71 17 00

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*