Skab opmærksomhed om din virksomhed med balloner med tryk

Balonner med tryk

Du har måske lige startet din egen virksomhed, eller åbnet en ny butik, og nu er det ved at være tid til at folk rundt omkring, skal lære dit brand at kende – dette kan gøres på mange forskellige måder.

Er det en lokal virksomhed eller butik, er det meget normalt, at man smider flyers rundt i folks postkasser, i hvert fald til dem, der bor i nærheden, da det er dem, der har nemmest og hurtigst adgang til butikken. Nogen sætter også forskellige plakater op rundt omkring i byen, mens nogen gør noget helt tredje, ved for eksempel at gøre reklame i de lokale aviser. Der er som beskrevet mange forskellige måder at gøre det på, det er udelukkende, hvad du føler, der bedst kan betale sig, og hvad der virker bedst for din virksomhed.

Et alternativ, som ikke nødvendigvis vil være ligeså dyr som mange andre måder, og som samtidig er en lidt sjovere og mere kreativ måde at gøre reklame for sit brand på, er at få lavet unikke og flotte balloner med tryk af virksomhedens logo på.

Ved at gøre dette, kan man udlevere balloner til kunderne. På denne måde, vil ballonerne blive ført rundt omkring i byen og omegn, og folk vil på denne måde blive nysgerrig omkring, hvad det er for en ny virksomhed, der er åbnet.

Man kan også pynte op med ballonerne i virksomheden, eller hænge dem op rundt omkring i byen. Ved at gøre dette, vækker man også folks naturlige nysgerrighed, og på den måde tiltrækker nye kunder.

Har man lige åbnet en ny butik i et storcenter, er der også her rig mulighed for at hænge ballonerne op i store klynger uden for butikken, så man gør folk opmærksom på, at man lige er åbnet, og at de er velkomne til at komme ind og kigge.

Vælger man at få lavet charmerende og tiltrækkende balloner med tryk, vil en god idé være at få dem lavet i farver. Der er ikke noget, der er så fangende som farver! Hvis ballonerne er sorte eller hvide, skal logoet som minimum være med farve, da de ellers bliver for nemme at overse, og nemt falder ”ind i mængden”, hvor de jo helst skal skille sig ud og være så synlige som muligt .

 

 

CTI Print ApS

Bødkervej 22

Holbæk 4300

41 82 93 30

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*