Det kan en købersmægler hjælpe dig med

Køb af bolig

Har du overvejet at få rådgivning i forbindelse med boligkøb? En købermægler er din rådgiver, som hjælper dig gennem hele købsprocessen, når du skal finde og købe din drømmebolig.

Modsat ejendomsmægleren, som oftest bliver omtalt som en sælgers mand, så er en købermægler din rådgiver, som giver dig tryghed hele vejen gennem købsprocessen.

En købermægler har ofte erfaring som ejendomsmægler og kender derfor ”den anden side” indgående – og er et godt kort at have på hånden, når det kommer til rådgivning.

Rådgivning fra start til slut

En købermægler er din rådgiver fra start til slut, som kan varetage alle dele af købsprocessen. En købermægler kan hjælpe dig med at finde forskellige boliger, som matcher dine ønsker og behov, kigge tilstandsrapporten grundigt igennem, tage med ud og kigge på boligen. Afslutningsvis kan købermægleren gennemgå købsaftalen, så der er oftest ikke brug for en boligadvokat, når du allierer dig med en dygtig købermægler.

Købsprocessen med en købermægler ved din side

En købermægler tager sig af hele processen, så du kan være sikker og tryg ved, at boligen bliver handlet til den bedst mulige pris. En købermægler hjælper dig med at finde spændende og relevante boliger til dig på baggrund af den information, du har givet og fortalt om dine krav, ønsker og drømme til din kommende bolig.

Når købermægleren har fundet nogle relevante boliger til dig, så besøger I boligen. Købermægleren tager sig af alt det praktiske og gennemgår tilstandsrapporten. Når I når til prisforhandlingen, kan en købermægler også stå for denne del af købsprocessen. Til sidst, gennemgår købermægleren købsaftalen, og der er derfor ikke brug for boligadvokater.

Sammensæt din egen ”købermægler-pakke”

Ønsker du hjælp til dele af eller hele købsprocessen, kan du sammensætte din egen “købermægler-pakke” ved at udvælge de områder, hvor du har brug for hjælp.

Det er forskelligt fra person til person, hvad der er behov for – nogle har brug for den samlede pakke, hvor de får hjælp til alle dele i købsprocessen. Det kan for eksempel være førstegangskøbere, der foretrækker at have en købermægler med hele vejen.

Hvis det ikke er første gang, du skal investere i en ny bolig, kan det være, at du foretrækker hjælp til nogen af delene i processen såsom prisforhandling. Kontakt købersmægler og hør, hvad der er af muligheder for at sammensætte din egen pakke, der dækker dine behov og ønsker til rådgivning i købsprocessen.
Købersmægler.dk
Nyvej 17, st.tv.
1851 Frederiksberg C,
Telefon: 70 99 99 00

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*