Modeller af herre elcykler

Elcykel til herrer

I takt med at el cyklen er blevet mere populær – er markedet for el cyklen også blevet større og større. I denne sammenhæng er der kommet mange forskellige slags el cykler, og derfor er der mange faktorer, som spiller ind, når du skal kigge efter en til dig selv. Derfor har vi samlet en beskrivelse af nogle af de ting, som du bør overveje, inden du kaster dig ud i at købe en el cykel. El cyklen i København er blevet et populært transportmiddel, og hvis du overvejer at købe en uden at læse videre bør du finde en god og autoriseret forhandler, som kan rådgive dig nærmere. Er du interesseret i at vide mere om el cyklen? Så læs med her.

Den klassiske

En klassisk el cykel er karakteriseret ved, at den er bedst velegnet til de kortere ture i byen. Den er for det meste komfortabel at sidde på og samtidig er der lav indstigning. Hvis du er ude efter fart, så er det nok ikke det bedste bud for dig. En klassisk el cykel har typisk en hjælpemotor, som sidder foran på cyklen. Det er til gengæld en rigtig godt bud, hvis du ofte cykler kortere ture, og hvis du ikke har behov for særlig meget støtte. Denne slags el cykel virker således, at hjælpemotoren træder i kraft så snart motoren opfanger, at du har behov for det. Det vil altså sige, at så snart du skal cykle op ad stejle bakker, eller du skal cykle fra et stop, så vil motoren opfatte, at du skal træde hårdere i pedalerne, og den vil derfor blive aktiveret.

Den hurtige

Den hurtigere eller mere sporty elcykel fås typisk med en centreret motor. Denne slags motorer har evnen til at måle på flere parametre, og hjælper dig i endnu højere grad til at komme frem, end den mere klassiske elcykel. Derudover har den langt flere funktioner end den klassiske model. For eksempel kan du se hvor hurtigt du kører, hvor langt du kører og hvor mange kilometer du har tilbage på dit batteri. Den har altså langt flere funktioner, og hjælper dig i højere grad med at komme frem.

Overvej prisen

Det er vigtigt at beslutte dig, hvor meget du er villig til at betale for din elcykel, før du vælger en. Der er stor forskel på, hvad de koster, og derfor er det en stor faktor. Alligevel er markedet for dame- og herre elcykler eksploderet så meget, at du godt kan finde fornuftige priser hos autoriserede forhandlere. Held og lykke!

Smartmove
Jagtvej 7
2200 København N
31 32 18 11

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*