Slap af i en ferielejlighed ved Sandvig Strand

Ferielejlighed Sandvig Strand

Bornholm adskiller fra resten af Danmark på rigtig mange punkter, men det er først og fremmest dyrelivet og naturen, som er særpræget. Har du og din familie overvejet, at tage en tur til Bornholm kan I læse med her. Vi giver dig en kort beskrivelse af, hvad Bornholm kan byde på, og hvor du kan overnatte, hvis du ikke slå et telt op. Der findes nemlig både hoteller og ferielejligheder på Bornholm, hvor I kan overnatte. Er du interesseret i at vide mere? Så læs med her.

Natur, planter og dyr på Bornholm

Bornholm adskiller fra resten af Danmarks natur ved at være rig på plante- og dyreliv. Hvis du aldrig har været på Bornholm før kan du være sikker på, at opleve en helt anden slags natur, end den du er vant til i den sædvanlige danske natur. Her lever dyre- og plantearter, som er helt anderledes end dem, som du er vant til. Fx vil du kunne opleve at støde på spændende dyrearter som fugleedderkopper, falke og rådyr.

Plantelivet på Bornholm er også mere udbredt end resten af Danmark, og derfor vil du kunne udforske dette med din familie, hvis i beslutter jer for at tage til den danske ø. Det er rigt anderledes og vildt, hvilket giver chancen for at udforske på en helt anden måde, end den man er vant til. Både plante- og dyrelivet er et resultat af den vilde natur, som du kan finde på Bornholm. Det er naturen, som giver liv til de forskellige livsformer, og derfor er den på mange måder storslået på Bornholm. Du kan opleve store klipper, charmerende stier og ikke mindst en udsigt, som ikke kan sammenlignes med andre danske udsigter. Derfor er Bornholm den perfekte feriedestination, hvis man har tænkt sig at tage på udflugt og udforske naturen. Mange vælger at pakke en taske og tage vandresko med for at udforske den Bornholmske natur. Det samme kan du gøre, hvis du er interesseret.

Hjemlig hygge

Hvis du ikke er meget for at vandre og udforske naturen kan du med fordel finde en hyggelig ferielejlighed I Allinge, og brugen mere af ferietiden i hjemmet. På Nordbornholm kan du finde adskillige hyggelige og billige ferielejligheder, hvor du og din familie kan slå jer ned og komme væk fra hverdagens hurtige tempo. Man kan være sikker på, at Bornholm vil sætte en stopper for hverdagens ræs og sikre, at du kommer helt ned i tempo. God tur!

Hotel Hammersø
Hammershusvej 86, Sandvig
3770 Allinge
56 48 03 64

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*